• Boeiende activiteiten om kinderen te laten bewegen, spelen en leren.

 • Onze App Portfolio

  Lü wordt geleverd met een steeds groter wordende selectie van applicaties die regelmatig en automatisch worden bijgewerkt.

   

  Ons team is gepassioneerd door het ontwerpen van boeiende activiteiten waar kinderen graag aan deelnemen. Onze toepassingen zijn ontwikkeld volgens een rigoureuze aanpak waarbij de kernelementen van de ontwikkeling van het kind in zijn geheel worden geïntegreerd. Onze methodologie is gebaseerd op leerlijnen en toonaangevend onderzoek.

  [NEW] LËAF

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 100+

  Is het mogelijk om een boom te laten groeien in de gymzaal van je school? Lëaf dompelt de spelers onder in een weelderige natuurlijke omgeving. Racend tegen de klok werken de studenten in teams om hun virtuele boom te verzorgen.

  [NEW] BËËP

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 100+

  Test uw maximale aërobe snelheid (VO2 max.) op het beep geluid terwijl u de ruimte naast Rob de robot verkent.

  PHŸS.

  Leeftijd : 7 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 10

  Mozzart de muis wil zijn kaas! Haal de fysicus in jou naar boven en help Mozzart.

  GRÜB

  Leeftijd : 8 tot 65 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 12

  Verzamel de nodige ingrediënten voor een evenwichtige maaltijd. Kijk wel uit voor de vuilnisbakken - ze maken je het leven zuur!

  TWINS

  Leeftijd : 6 tot 65 jaar

  Aantal spelers : 4 tot 16

  Dit spel draait om snelheid, maar het stimuleert ook het bewust leren door het creëren van een omgeving waar studenten hun coördinatie, hun vormherkenningsvaardigheden kunnen ontwikkelen en zelfs een taal kunnen leren!

  DOJO

  Leeftijd : 6 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 4 tot 32

  De Dojo bestaat uit korte uitdagingen in de vorm van energieke oefenkaarten en stimuleert kinderen aan het begin van de les om zich autonoom op te warmen.

  PÏLA

  Leeftijd : 6 tot 65 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 6.

  Deze activiteit is opgezet om kinderen te helpen logisch en snel in teamverband te werken en tegelijkertijd hun psychomotorische vermogens te ontwikkelen. Ruimtelijke oriëntatie en vormherkenning vormen de kern van deze activiteit.

  SCOREBOARD

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 100+

  Een scorebord om te gebruiken bij al je wedstrijden: teamnamen, periodes, timer, enz. Bij het scoren kan je geluiden en lichten instellen waar kinderen van alle leeftijden dol op zijn.

  CHRONO

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 100+

  Beheer de tijd als een pro met behulp van die eenvoudig te gebruiken afteltimers, meerdere teams met stopwatch en een aanpasbare intervaltimer. Chrono is uw persoonlijke tijdassistent om u te helpen uw lessen beter te organiseren.

  GAÏA

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 100+

  Welkom bij Gaïa's deur. De sleutel tot deze deur? Ontspanning! In deze 12 minuten durende reis voert u de progressieve ontspanningsoefeningen van Jacobson uit. Perfect voor de terugkeer naar de rust, het verlichten van spanningen en het verminderen van stress. Goede reis!

  DANZA

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 100+

  Beweeg je armen, beweeg je benen, spring, draai, ga naar links, ga naar rechts....heb je het warm? Dat is waar het bij cardio dansen om draait! Je hoeft geen professional te zijn, volg gewoon de danza-dancer en imiteer zijn bewegingen op het geluid van muziek!

  WAK

  Leeftijd : 5 tot 65 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 8

  Deze overgetrainde konijnen zullen je helpen om je reflexen, je snelheid en je precisie te versterken! Speel met kleuren, vormen, of zelfs wiskunde en probeer om zo veel als mogelijk goede antwoorden te krijgen. Maar, wees voorzichtig! Verkeerde antwoorden zullen ervoor zorgen dat je waardevolle punten verliest ;-).

  RELÉ

  Leeftijd : 4 tot 50 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 8

  Op je plaats, klaar, start! Neem deel aan deze geweldige relay race waar iedere sprinter van kegel naar kegel moet rennen, een bal op het beeldscherm moet gooien en terug moet komen zodat de volgende sprinter kan beginnen. Het spel staat toe om in concurrerende modus te spelen - het snelste team wint - of in collaboratiemodus, waar alle teams punten bijdragen door te sprinten.

  SCALA

  Leeftijd : 5 tot 65 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 16

  SCALA is een klimwedstrijd die snelheid, nauwkeurigheid en samenwerking combineert. Elk team moet zo hoog mogelijk klimmen door van het ene bewegende platform naar het andere te springen. Het gerucht doet de ronde dat men veel sneller kan klimmen indien men tweemaal snel achter elkaar gooit.

  DUNK

  Leeftijd : 6 tot 65 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 10

  Gooi ballen in de ring en maak indruk op het DUNK-publiek! Train je techniek en oefen aanvals- en verdedigingsstrategieën. Bij een DÜO installatie speelt het rode tegen het blauwe team! Speel op tijd of voor punten en gebruik de variabele moeilijkheidsgraad om het doel aan te passen.

  CORNER

  Leeftijd : 6 tot 65 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 10

  Schiet de bal in het doel en maak indruk op het CORNER publiek! Met een muur train je je traptechniek of laat je de aanvaller tegen de verdediger spelen. Bij een DÜO installatie speelt het rode team tegen het blauwe team! Speel op tijd of voor punten en gebruik de variabele moeilijkheidsgraad om de grootte van het doel aan te passen. .

  TOUCHDOWN

  Leeftijd : 6 tot 65 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 10

  Scoor een touchdown en maak indruk op het TOUCHDOWN publiek! Train afwisselend u aanvals- en verdedigingstrategien. Met twee muren speelt het rode team tegen het blauwe team! Speel op tijd of voor punten en gebruik de variabele moeilijkheidsgraad om de touchdown zone en de doelgrootte aan te passen.

  GERM

  Leeftijd : 5 tot 90 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 10

  In GERM beschermen de teams hun kant tegen een virus dat hun lichaam probeert te infecteren.

   

  De kinderen moeten samenwerken om het virus af te weren en zullen de blokkades zo moeten plaatsen dat het virus er niet doorkomt. Wanneer de tijd rijp is, zullen de kinderen een speciale zet kunnen doen!

   

  VÏKA

  Leeftijd : 8 tot 15 jaar

  Aantal spelers : 4 tot 12

  In de wereld van VÏKA proberen kinderen de steden te beschermen tegen de kwade octopus. In elke stad worden de kinderen opnieuw uitgedaagd en moeten ze vragen uit de gebieden aardrijkskunde, wiskunde, sport en wetenschap beantwoorden. Als de octopus plotseling aanvalt, moeten de teams op een gecoördineerde manier samenwerken om aan het gevaar te ontsnappen.

  GALACTIC

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 8

  Bescherm de aarde zo lang mogelijk tegen de asteroïden en verlaat het veld met een nieuwe high-score! Kijk uit naar de kleine kleurrijke asteroïden om extra punten te verdienen en verhoog de moeilijkheidsgraad voor een nog grotere uitdaging.

  TARGET

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 6

  Test de snelheid en precisie van je worpen door doelen van dezelfde kleur te raken. Speel op punten, op tijd of in last-man-standing modus. Kies hoe de doelen zich verplaatsen en verhoog de moeilijkheidsgraad indien nodig!

  MINEWORD

  Leeftijd : 4 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 6 tot 12

  Bent u in staat om het getoonde dier juist te spellen?

   

  Deze app kan ook in verschillende talen gespeeld worden om de moeilijkheidsgraad te verhogen en zo ook u talenkennis up-to-date te houden.

   

  JAM

  Leeftijd : 8 tot 15 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 8

  Dompel jezelf onder in de JAM-wereld, waar muziek tot leven komt in een kleurrijk landschap! Verken de vier klankwerelden in componistenmodus of ga de uitdaging aan om onze muziekstukken te repliceren. De moeilijkheidsgraad stijgt van niveau tot niveau.

  NEWTON

  Leeftijd : 8 tot 15 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 30

  Het wiskunde duel.

  Hoe snel kun je deze berekeningen oplossen?

   

  Hoofdrekenen, precisie, snelheid en beweging worden bij dit spel getraind, waarin 2 teams het tegen elkaar opnemen. Verschillende parameters van dit spel kunnen worden ingesteld om de moeilijkheidsgraad aan te passen

  PUZZ

  Leeftijd : 6 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 2 tot 16

  In Puzz maak je een reis rond de wereld via verschillende wereldkaarten of passeer je langs iconische monumenten. Elk puzzelstukje draait met 90 graden als het geraakt wordt. Het team dat het eerst alle puzzelstukjes juist heeft gedraaid wint de wedstrijd, dus haast je!

  CONSTELLO

  Leeftijd : 8 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 8

  Wie heeft er nog niet van
  gedroomd sterren in de hemel te tekenen, in het grote
  Universum?


  Constello leert
  u de basis van een coördinatenstelsel
  en tegelijkertijd het sterrenbeeld
  van verschillende sterrenbeelden.

  SWËT

  Leeftijd : 10 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 3

  Een spel uitgevonden voor sportscholen en cardiotraining met medecineballen.


  De hoogte en snelheid
  tussen elke worp zal de wedstrijd tussen jou en je twee tegenstanders
  beslissen.

  ROAR

  Leeftijd : 8 tot 99 jaar

  Aantal spelers : 8 tot 32

  ROAR is de ideale applicatie voor een spel met 2 interactieve muren.


  Een door handbal en frisbee
  geïnspireerd spel, waarbij
  de spelers naar elkaar moeten passen voor dat ze aan de andere kant een doelpunt kunnen maken.

  ZOO

  Leeftijd : 4 tot 5 jaar

  Aantal spelers : 1 tot 12

  "ZOO" is een spel voor de jongste
  kinderen. In een vriendelijke en
  gekleurde omgeving, laat elke
  gegooide bal een ander dier verschijnen.
  Als een bal meerdere keren een dier raakt blijft
  het groeien tot het op een bepaald moment vermenigvuldigt.

 • Meer te weten komen?

  Ondek onze versies

  All Posts
  ×